Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021, 15:13

Galijani pustio zvezde niz vodu: Boateng i Baloteli slobodni igrači

Monca stavila tačku na saradnju sa vezistom i napadačem

U neko drugo doba, čak ne baš tako davno, bilo bi praktično nezamislivo da se tim koji u svojim redovima ima Marija Balotelija i Kevina Prinsa Boatenga bori za promociju u Seriju B i da još ne uspe u svojoj misiji. Međutim, vremena se menjaju, fudbalski vek ističe, pa smo danas svedoci da su nekadašnji reprezentativci Italije i Gane prekobrojni čak i u italijanskom drugoligašu.

Treće mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Serji B, a potom i eliminacija u baražu od Ćitadele bili su dovoljan povod rukovodstvu Monce da inicira reorganizaciju igračkog kadra. Želeći promene, čelnici italijanskog drugoligaša doneli su odluku da najzvučnijim imenima u igračkom kadru Baloteliju i Boatengu ne ponude nove ugovore, te će iskusni napadač i vezista i napadač jul dočekati kao slobodni igrači.

Paralelno sa rastancima, čelnici Monce projektuju i listu pojačanja, a izvršni direktor Adrijano Galijani izrazio je spremnost za velike promena kako bi se tim domogao Serije A u narednnoj takmičarskoj godini.

Važan korak iz perspektive kluba bilo je dovođenje Đovanija Strope na mesto šefa stručnog štaba, dok je kao sledeći korak označeno dovođenje Rodriga Palasija saznaje Gazeta.

Napadač Bolonje u Lombardiju bi stigao kao slobodan igrač s obzirom da mu ugovor ističe na kraju juna i preuzeo bi ulogu jednog lidera ekipe zahvaljujući bogatom iskustvu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.