Galijani, opameti se

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani, opameti se

Upozorenje Milanovom čelniku da ne igra igrice

Apenine bruje da će Milan za 30.000.000 evra dovesti Franka Vaskeza iz Palerma. Preostala polpovina sjajnog argentinskog tandema iz prošle sezone je Palermova zlatna koka za sledeće leto. Prošlog leta su prodali Dibalu, sada je red na popularnog Muda.

Međutim, neće to ići tako lako bez obzira što je Galijani pustio priču u medije... U slučaju Dibale, Milanov čelnik se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prevario i ostao krtakih rukava pošto je Dragulj završio u Juventusu. Galijani se cenjkao, pokušavao da obori cenu i na kraju se prevario s obzirom kakav pogodak je Juventus napravio sa Dibalom.

Sa Sicilije sada stiže poruka da bi Galijani trebalo da se opameti i da ne pokušava nešto slično. Pogotovo ne da prvo kontaktira igrača, a potom da se obrati klubu. Palermov gazda Mauricio Zamparini nema ništa protiv da proda Vaskeza u Milan, ali upozorava Galijanija.

„Bio bih srećan ako bi prodao Vaskeza u Milan. Ali vrlo je važno da Galijani ne igra igrice kao što ih je igrao sa Dibalom i izgubio ga. Da se ponašao pametnije, Dibala bi bio njegov. Cena je 30.000.000 evra. S obzirom na situaciju na tržištu, to je normalna cena. Kada ga budu hteli, Rosoneri će morati da pozovu mene. Za sada me nisu pozvali, ali neki drugi klubovi jesu. Istina, Galijani mi je rekao pre nekoliko meseci da je zainteresovan. Videćemo šta će se desiti na kraju. Ali ako želi Vaskeza, moraće da priča sa mnom, a ne u novinama“, rekao je Zamparini.

Vaskez je već dugo vremena na meti Milana, ali i još nekih velikih klubova. Ipak, stariji je četiri godine od Dibale i za klasu manji potencijal, pa se čini da Zamparini neće tako lako izvući cenu o kojoj priča.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.