Galijani demantuje, mediji uporni, da li je Felaini januarska bomba?

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani demantuje, mediji uporni, da li je Felaini januarska bomba?

Nekoliko medija objavilo da je dogovor postignut, ali Adrijano Galijani tvrdi suprotno. Belgijanac želi da napusti Junajted!

Navodno je Milan u pregovorima sa Junajtedom, žele Belgijanca na pozajmicu, međutim "Đavoli" su spremni da ga prodaju za oko 20 miliona evra.

Prema nekim navodima spustiće cenu za par miliona jer Belgijanac želi da ide. Kako je rekao njegov agent, veruje da za njega nema mesta, tačnije da neće biti standardan tokom proleća.

Pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se varijanta da pređe u Valensiju, ali je Milan mnogo veći klub.



"Nećemo dovesti Felainija"
, tvrdi Galijani, ali malo ko mu veruje.

Jednostavno, njegov stil je da sve negira.

"Rosoneri" žele i Sorijana iz Sampdorije, a novac bi mogao da bude obezbeđen prodajama nekoliko igrača. Klub bi u januaru mogli da napuste Honda, Ćerći, Zapata, De Jong i El Šaravi koji se vraća sa pozajmice. Nije to sve, ali bi ovi igrači mogli da napune kasu i da donesu deo od 30 miliona evra koliko je potrebno za pomenuta dva pojačanja.

Za sad i dalje nema potvrde, iako na internetu kolaju priče da je gotovo...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.