Galijani: Kaku sigurno ne prodajemo

Izvor: B92, 15.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani: Kaku sigurno ne prodajemo



Aktuelni prvak Evrope Milan sigurno neće prodati brazilskog internacionalca Kaku ovoga leta, bez obzira što je on već razgovarao sa čelncima madridskog Reala, izjavio je potpredsednik italijanskog kluba Adrijano Galijani.

"Kakin otac nas je obavestio da su oni stupili u kontakt sa Realom i da su već vođeni razgovori o transferu, ali naša definitivna odluka je da ga nećemo prodati", rekao je Galijani.

Prvi operativac Milana priznao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Real može da ponudi Kaki veću platu zbog poreskih olakšica u Španiji, a otac reprezentativca Brazila mu je rekao da je to jedini razlog zbog kojeg Kaka želi da pređe u Madrid.

"Uprkos svemu, sasvim je sigurno da nećemo prodati Kaku, ali ova priča je još jedna opomena da nešto moramo preduzeti kada su u pitanju različite poreske politike u Španiji i Italiji. Zbog manjih poreskih opterećenja, španski klubovi su u prednosti u odnosu na italijanske i zato imamo ovakve probleme", rekao je Galijani.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.