Galatasaraj uručio Robiju fenjer

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galatasaraj uručio Robiju 'fenjer'

Fudbaleri Galatasaraja pobedili su Kajzerispor u gostima 4:2(2:2) u devetom kolu nacionalnog šampionata Turske.

Galata se ovom pobedom približila na šest bodovo od vodećeg Fenerbahčea, dok je ekipa Roberta Prosinečkog poslednja sa samo pet osvojenih bodova.

Ekipa Roberta Mančinija imala je dva gola prednosti posle pola časa igre, pogotcima Snajdera i Šejdua, ali su Muče i Jaja do odmora vratili svoju ekipu u igru. Međutim, aktuelni šampion stiže do pobede golovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jilmaza u 57. i Didijea Drogbe u 74. minutu.

Prosinečki nije na konferenciji posle meča pričao o eventualnoj ostavci. Istakao je da razočaran porazom, ali i da je ponosan na svoje igrače.

"Razočaran sam porazom jer smo uspeli da se vratimo posle dva gola minusa. Ali, ponosan sam na svoje igrače i želim da im čestitam, jer su tokom celog toka meča pokazali koliko im znači svaki duel. Nije lako kada igrate protiv ekipe kao što je Galatasaraj. Oni poseduju ogroman kvalitet, kako pojedinačni tako i timski. Nisam nezadovoljan, mislim da smo na dobrom putu, još kada nam se priključe povređeni igrači izgledaćemo još bolje", rekao je Prosinečki.

Hrvatski stručnjak je posle odlaska iz Crvene zvezde prošle godine preporodio Kajzeri, i umalo ih doveo do Evrope. Međutim, ove godine situacija je dosta drugačija.

Kajzeri ne zna za pobedu od 19. avgusta, kada je u prvom kolu šampionata minimalnim rezultatom savladao Sivaspor. Nako toga, usledilo je šest poraza i dva remija, pa se Robijeva ekipa nalazi na 18. mestu na tabeli, sa pet bodova i gol razlikom minus devet.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.