Galatasaraj se oporavio od debakla

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galatasaraj se oporavio od debakla

Lider turskog šampionata se vratio na pobednički kolosek trijumfom nad Alanjasporom.

Težak poraz od gradskog rivala Bašakšehira u prošlom kolu (5:1) ipak nije ostavio teže posledice po fudbalere Galate.

Puleni Igora Tudora su se trgli nakon katastrofe i pred svojim navijačima savladali Alanjaspor u 13. kolu.

Oztekin je doveo Galatsaraj u vođstvo u 33. minutu, a dva minuta pre kraja asistirao Bafetimbiju Gomisu za konačnih 2:0.

Gosti, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa klupe predvodi legenda jugoslovenskog fudbala Safet Sušić, nisu uputili nijedan udarac u okvir gola rivala, golman Jilmaz ih je spasao ubedljivijeg poraza na 'Bosforu'.

Galatasaraj se sa ova tri boda izdvojio na čelu tabele, a tu će i ostati osim u slučaju da Istanbul Bašakšehir pobedi sa šest golova razlike na gostovanju u Kajzeriju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mihajlović odneo bod sa 'San Sira', Đenova uštopovala Romu, Napoli se vratio na čelo

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2017, 18:12

Dva remija i pobeda Napolitanaca na 'Friuliju'...Siniša Mihajlović je došao po bod na 'San Siro' i uspeo u toj nameri...Njegovi puleni nisu uputili nijedan udarac u okvir gola 'Rosonera', na drugoj strani Milan nije našao rešenje da savlada Srigua. Doduše jeste ga matirao rezervista Kutrone u nadoknadi,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.