Galata aktivna, predstavljen El Tigre, stiglo još jedno pojačanje iz PL!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galata aktivna, predstavljen "El Tigre", stiglo još jedno pojačanje iz PL!

Turski prvak među najaktivnijim klubovima u smiraj prelaznog roka.

Preneli smo danas, redove Galatasaraja pojačao je Florin Andone, koji će do kraja sezone igrati na pozajmici u Istanbulu iz Brajtona.

Sada je i zvanično u klubu predstavljen Radamel Falkao, već neko vreme je poznato da će pojačati ekipu Fatiha Terima, sada je stigla i potvrda.

To nije sve, kako je u smiraj prelaznog roka redove Galate pojačao i bivši vezita Juventusa i Marseja Mario >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lemina.

Fudbaler iz Gabona će u Istanbulu takođe igrati na jednogodišnjoj pozajmici, stiže iz redova Sautemptona, u čijim redovima je u minule dve sezone upisao 49 nastupa uz jedan postignut pogodak.

Ni to nije sve, jer je za ekipu Galatasaraja potpisao i turski vezista Tajlan Antaljali, koji je dovede iz Erzurumspora.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"U minut do 12" - Lord Bendtner zbog Zvezde igra Ligu Evrope! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 00:22

Danac potpisao...Prelazni rok je okončan u većini evropskih liga, a danski šampion Kopenhagen je u poslednjim trenucima uspeo da angažuje veliko pojačanje...Kako je i ozvaničeno, novi fudbaler danskog šampiona je Niklas Bendtner...Bivši igrač Arsenala, Juventusa i Volfsburga na "Parken" stiže...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.