Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 18:53

Galaksi otpustio Aleksandra Kataija

Srpski fudbaler slobodan igrač

Rastaju se Los Anđeles Galaksi i Aleksandar Katai. Ispadi supruge srpskog fudbalera na društvenim mrežama u jeku velike krize u SAD koštao je Kataija ugovora u Galaksiju.

Kako je objavio LA Tajms, klub iz Los Anđelesa je danas dao otkaz Aleksandru Kataiju. Sve govori da je ovo bio neizbežan potez, jer se lavina kritika, uvreda, čak i pretnju srušila na porodicu srpskog fudbalera poslednjih dana.

#ÚltimaHora
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
El equipo de la #MLS, #LAGalaxy , da de baja a #AleksandarKatai. A causa de los comentarios racistas que su esposa (#TeaKatai) hizo a través de su cuenta de Instagram.#mls #galaxy #Katai #AleksandarKatai #lagalaxy #LosAngeles pic.twitter.com/DBfXCIpUM7

Iako se Aleksandar javno izvinio zbog poruka koje je njegova supruga ostavila na instagramu, to ga nije spaslo raskida ugovora sa klubom. Sada je srpski reprezentativac slobodan u izboru novog kluba.

Pitanje je kako će se dve strane rastati što se tiče finansija, a LA Tajms piše da je Katai imao godišnju platiu od 612.000 dolara u Galaksiju, dok je u prethodnom klubu, Čikago Fajersima, zaradio 2.700.000 dolara za dve godine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.