Gajtan završio u Atletiku - vreme je za povratak kući

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajtan završio u Atletiku - vreme je za povratak kući

Argentinac sigurno napušta Madrid u januaru

Dolazak Vitola iz Las Palmasa, koji je zakazan za 1. januar, usloviće čistku u veznom redu Atletika iz Madrida, a jedan od prvih fudbalera koji će napustiti stadion Vanda Metropolitano biće po svoj prilici 29-godišnji Argentinac Niko Gajtan.

Nekadašnji vezista Boke Juniors, koji se proslavio nastupajući za Benfiku, nije zablistao u prestonici Španije nakon transfera od 30.000.000 evra, koji je realizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u leto 2016. godine. Ove sezone je marginalizovan, odigrao je samo 12 utakmica, a desetak puta je ušao sa klupe što je dokaz da ga Dijego Simeone ne vidi dugoročno u prvom timu Kolčonerosa.

Za Gajtana ozbiljno interesovanje pokazuje Boka Juniors. To je klub u kojem je ponikao, koji ga je lansirao u evropski fudbal pre desetak godina i kojem duguje dosta jer ga je afirmisao kao mladog i perspektivnog ofanzivca.

Tamošnji mediji javljaju da se prvi čovek Boke Danijel Angeliči tokom vikanda već susreo sa agentima Nika Gajtana i da je na stolu jednogodišnja pozajmica posle koje bi usledila kupovina iskusnog fudbalera sredine terena.

Videćemo da li je i Atletiko zainteresovan za saradnju, ali sve sugeriše da će biti jer im nije u interesu da skupo plaćaju fudbalera koji će imati manju minutažu u prolećnom delu sezone.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.