Izvor: RTS, 07.Nov.2020, 17:44

Gajić predsednik Odbojkaškog saveza Srbije do 2025.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić ponovo je izabran za predsednika u narednih pet godina na današnjoj Skupštini u beogradskom hotelu Hajat. On je dobio jednoglasno poverenje glasovima svih 15 regionalnih odbojkaških organizacija i udruženja.
Zoran Gajić je posle izbora za predsednika OS S-a saopštio i članove predsedništva i Nadzornog odbora.

Ivan Knežević će i u narednom mandatu biti generalni sekretar, Đula Mešter >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvi potpredsednik, a Jelena Nikolić i Petar Bogunović potpredsednici.
U Nadzornom odboru OSS su Nikola Vuković, predsednik, i Dragan Tadić i Slobodan Ćurčić.
U radnom predsedništvu Skupštine bili su Petar Bogunović, Zlatko Petrović i Gordan Vilimanović, u Verifikacionoj komisiji Danilo Mrđa, Saša Milić i Jadranka Veljković, a u Izbornoj komisiji Vladimir Jović, Nedžad Osmankač i Saša Mitić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jednoglasno - Novi mandat za Zorana Gajića

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2020

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Zoran Gajić ponovo je danas izabran na tu funkciju, saopštio je OSS...Gajić je za prvog čoveka OSS i u narednih pet godina izabran "jednoglasnom odlukom 44 od 50 delegata na redovnoj, izbornoj Skupštini OSS koja je danas održana u Beogradu"..."Svih 15...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.