Gaitan doneo pobedu Atletiku

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaitan doneo pobedu Atletiku

Atletiko Madrid uspeo je da stigne i do treće uzastopne pobede bez primljenog pogotka.

Dijego Simeone i Atletiko hvataju zalet pred veoma bitan deo sezone.

Oni su danas na Visente Kalderonu uspeli da savladaju Betis rezultatom 1:0, a jedini gol na meču postigao je Niko Gaitan.

Igrao se 8. minut, lopta je bila ubačena sa desne strane, neko od igrača Betisa je zakačio loptu na koju je odlično odreagovao Gaitan i uklizavanjem postigao gol za pobedu, ispostaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se na kraju.

Zanimljivo, gosti su na ovom meču imali više šuteva ka golu, ali nisu uspeli da stvore previše dobrih prilika iz kojih bi mogli da ugroze gol golmana Moje.

Dakle, Atletiko i treću utakmicu zaredom dobija bez primljenog gola, ostaće na četvrtoj poziciji posle osamnaest odigranih kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gaitan doneo Atletiku treću uzastopnu pobedu

Izvor: B92, 14.Jan.2017

Fudbaleri Atletiko Madrida ostvarili su treću uzastopnu pobedu u Primeri, pošto su sa 1:0 savladali Betis...Strelac na Visente Kalderonu bio je Nikolas Gaitan u osmom minutu meča...Posle ubačene lopte u šesnaestercu, neko od igrača protivničkog tima zakačio je loptu, a na pravom mestu bio je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.