Gaće izazvale skandal (VIDEO)

Izvor: S media, 27.Nov.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaće izazvale skandal (VIDEO)

Vaterpolisti reprezentacije Singapura odlučili su da sami dizajniraju opremu, odnosno kupaće gaće za Azijske igre ali su na "pogrešno" mesto stavili državne simbole.

Vaterpolisti su državne simbole, mesec i zvezde, stavili na prednju stranu crvenih kupaćih gaća što je izazvalo smeh u publici.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Singapurska vlada oštro je reagovala jer smatra da su reprezentatici ovim omalovažili državne simbole.

- Trebalo je da se sa nama konsultuju jer su koristili elemente zastave koja mora, pre svega, da se poštuje. S obzirom da su simbole stavili na neprimereno mesto, tražimo da se oprema zameni - navedeno je u saopštenju resornog ministarstva.

Rodman upražnjavao seks tokom intervjua (VIDEO)

Zanimanje - spuštač pantalona!

Kolumbijci i droga ne idu jedno bez drugog

Na žalost singapurske vlade, propisi takmičenja su takvi da vaterpolisti moraju ceo turnir da odigraju u istoj opremi.

Vaterpolisti su izrazili žaljenje zbog nenamernog promašaja i kažu da im cilj nije bio da omalovaže državu za koju igraju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.