Gabigol kao mašina u Brazilu, Inter u nedoumici!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gabigol" kao mašina u Brazilu, Inter u nedoumici!

Brazilac koji je proglašen za promašenu investiciju ponovo strelac u 200. utakmici za Santos. Šta je budućnost?

Dao je gol, nije se puno radovao na kraju, jer je Santos posle preokreta izgubio od Kruzeira.

Ipak, Gabrijel Barbosa je ponovo našao sreću u domovini nakon neuspešnog izleta u Evropu.

Ovo je njegov 13. pogodak u prvenstvu u 25 prvenstvenih mečeva, od kada se vratio, u ukupno 42 utakmice dao je 22 gola.

Santos jasno želi da ga zadrži, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još jednu sezonu na pozajmici, ali čini se da je to nemoguća misija, jednostavno nemaju novca da ga otkupe, a Inter ima druge ideje.

U Milanu žele da vrate novac, više od 30 miliona evra uloženih u Brazilca, a ima i onih koji smatraju da mu treba pružiti još jednu šansu već od zime.

Problem je što su tu Ikardi i Lautaro Martinez, Gabigol ne bi imao šansu, pa je za Italijane rešenje da neko plati tridesetak miliona, gledaju ka PL.

Podsetimo, za Inter je odigrao devet mečeva i to ulazeći kao rezerva, dao je samo gol u Bolonji, onda otišao u Benfiku, odigrao jedan meč, pa se vratio u svoj Santos...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.