GVARDIOLI NIJE BAŠ PO VOLJI: Pesma Evrovizije odložila meč Evertona i Sitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 10:01

GVARDIOLI NIJE BAŠ PO VOLJI: Pesma Evrovizije odložila meč Evertona i Sitija

Utakmica će umesto danas biti odigrana sutra od 15 časova.

Odlukom lokalne policije u Liverpulu meč 36. kola Premijer lige između Evertona i Mančester Sitija koji je trebalo da bude odigran danas pomeren je za sutra od 15 časova, a razlog je finalno veče Pesme Evrovizije koje se održava upravo u gradu Bitlsa.

Ovo odluka međutim nije baš najbolje legla menadžeru Mančester Sitija Pepu Gvardioli koji je ironično prokomentarisao pomeranje meča.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na kraju krajeva, ne možemo da igramo u subotu zbog Evrovizije ili nečeg sličnog u Liverpulu. Ponekad nemamo dovoljno pripadnika snaga bezbednosti da osiguraju dva važna događaja - rekao je ironično Gvardiola.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.