GVARDIOLA SVE IZNENADIO: Neću još dugo biti u Sitiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2021, 15:10

GVARDIOLA SVE IZNENADIO: Neću još dugo biti u Sitiju (FOTO)

Jubilarni 200. put na klupi Građana.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola misli da neće dostići cifru od 400 utakmica na klupi ovog tima.

Njemu će susret protiv Kristal Palasa predvođenog sa klupe Patrikom Vijerom biti 200. ligaški meč kao treneru Mančester sitija u karijeri. To je postigao za pet godina otkako je stigao.

Pep Guardiola will take charge of his 200th #PL game this weekend.

He responded with “I don’t think so” >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << when asked whether he’d manage another 200+ as City manager. pic.twitter.com/AHXF9GHAVR

— mcfc lads (@mcfc_lads) October 29, 2021

Španac je upitan da li veruje da će provesti još barem pet godina na klupi "građana" ne bi li dostigao dupli broj utakmica.

- Ne verujem - kratko je odgovorio Gvardiola i naveo medije da spekulišu o njegovoj budućnosti.

Dakle, dalja budućnost se ne vezuje za Mančester siti sa kojim je u Premijer ligi upisao 146 pobeda i osvojio tri titule prvaka zemlje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.