GVARDIOLA: Ne tražim zamenu za Mareza

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 12:44

GVARDIOLA: Ne tražim zamenu za Mareza

Alžirac otišao u Saudijsku Arabiju.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da šampion Premijer lige ne traži zamenu za alžirskog fudbalskog reprezentativca Rijada Mareza, prenose britanski mediji. Marez (32) je nedavno iz Mančester sitija prešao u Al Ahli iz Saudijske Arabije.

 - Ne tražim direktnu zamenu, jer je Marez zaista poseban i igrača konkretno takvih karakteristika na tržištu nema. Rijad ne oseća pritisak, to je igrač koji želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra uvek, u svakom meču, da bi bio srećan. Zato potpuno razumem njegovu odluku da ode. Znam da je za njega bilo teško što nije igrao u junskim finalima. Naš odnos je bio 'gore - dole', ali uvek sa mnogo poštovanja. Svakako sam želeo da ostane i on to zna - rekao je Gvardiola.

On je istakao da Profesionalnu ligu Saudijske Arabije ne doživljava kao pretnju evropskom fudbalu, već kao realnost. Marez je pre Mančester sitija igrao za Lester, Avr i Kimper. On je za klub iz Mančestera odigrao 236 utakmica i postigao je 78 golova.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.