GVARDIOL KOD GVARDIOLE: Hrvat postaje NAJSKUPLJI DEFANZIVAC u istoriji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 09:40

GVARDIOL KOD GVARDIOLE: Hrvat postaje NAJSKUPLJI DEFANZIVAC u istoriji!

Vreme je za novi izazov u karijeri...

Hrvatski fudbaler Joško Gvardiol, jedan od najboljih i najtraženijih štopera na svetu, nalazi se na korak od potpisa ugovora sa Mančester Sitijem. Hrvat je dogovorio lične uslove sa šampionima Evrope, javlja Fabricio Romano, jedan od najupućenijih ljudi na fudbalskom tržištu.

Sada preostaje da se Red Bul Lajpcig i "građani" dogovore oko obeštećenja. Nemački tim ne želi baš tek tako da se odrekne svoje "zlatne koke", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ima načelni dogovor sa igračem da će ga pustiti u slučaju da stigne ponuda koja će ih zadovoljiti.

Understand Manchester City have now agreed personal terms with Joško Gvardiol 🚨🔵 #MCFC

Pep Guardiola rates Joško highly.

Talks will take place between clubs; RB Leipzig hope to keep Gvardiol, won’t sell for less than €100m.

Leipzig want Joško to be most expensive CB ever. pic.twitter.com/aRpzjKnzHb

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 24, 2023

Prema Romanovim informacijama, ta ponuda ne sme biti manje od 100 miliona evra, jer žele da Gvardiol postane najskuplji odbrambeni igrač na svetu.

Lajpcig je pre 2 godine platio Hrvata 18,8 miliona evra Dinamu iz Zagreba, koji će dobiti i 20% od naredne prodaje. Tako bi u kasu "modrih" u slučaju da ovog leta pređe za 100 miliona evra u Englesku se slilo dodatnih 16 miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.