GULIVER MEĐU LILIPUTANCIMA: Bežite, ide DŽIN! Ima 110 kg i 192 cm, ON je najveći HIT takmičenja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 10:07

GULIVER MEĐU LILIPUTANCIMA: Bežite, ide DŽIN! Ima 110 kg i 192 cm, ON je najveći HIT takmičenja (VIDEO)

Razbijač.

Iako je rukometna reprezentacija Konga poražena od Argentine rezultatom 22:28 na Svetskom prvenstvu, o ovoj selekciji priča ceo svet. Ne zbog neuspeha ili incidenta, već što u svojim redovima ima čoveka zvanog "tenk"!

Reč je o Gautijeu Mvumbi Tjeriju, pivotu Kongoa, koji sa svojih 192 cm i 110 kg dominira na terenu. Kako igrama, tako i "popunjenosti", nastupa za francuski Druks, a protivnike "odnosi" u duelima.

Tjeri je protiv Gaučosa bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepogrešiv, iz četiri šuta ostvario je maksimalan učinak, postigavši isti broj golova.

Istina, povratak u odbranu mu nije jača strana, to ume dugo da traje, pa je selektor Konga svestan da uvek ima igrača manje kada protivnik napada.

Ipak, to neće obeshrabriti Tjerija da već u sledećem kolu i duelu sa Danskom nastavi golgeterski niz, čime bi još više skrenuo pažnju vodećih evropskih rukometnih klubova.

Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer ligi. Kvota na dvojku je 1,55, iks je 4,00, dok je kec 6,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Čelsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.