GUDURIĆ VIŠAK U MEMFISU: Da li je vreme za povratak u Evropu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 22:47

GUDURIĆ VIŠAK U MEMFISU: Da li je vreme za povratak u Evropu?!

Srbin napušta franšizu iz Tenesija.

Prema mišljenju američkih novinara u Memfis Girzlisima se sprema "čistka" i veliki broj igrača, čak četiri neće imati mesto u timu naredne sezone, a među njima su, po svemu sudeći, Marko Gudurić i Mario Hezonja.

- Ako ti ime počinje na Mar a završava se na O verovatno nećeš biti deo tima 22. decembra - napisao je Džon Holindžer, kolumnista renomiranog "Athletic-a" i nekadašnji potpredsednik košarkaških operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grizilsa.

If your name starts with "Mar" and ends with "o" you probably won't be on this team on Dec. 22. https://t.co/2EQuHfnIiP

— John Hollinger (@johnhollinger) November 28, 2020

NBA roster dozvoljava 15 imena, a Grizlisi ih broje 19 i kako se priča tamo više neće biti mesta za Marka Gudurića, a možda ni za Marija Hezonju koji je nedavno tamo stigao putem trejda.

Da li će se srpski reprezentativac odlučiti da pronađe novi NBA angažman, ili će se vratiti u Evropu, ostaje da sačekamo i vidimo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.