GUDURIĆ JE MAJSTOR, ALI JE SLUKAS VEĆI: Kostas trojkom u poslednjoj sekundi doveo Oli na korak od fajnal-fora (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 21:47

GUDURIĆ JE MAJSTOR, ALI JE SLUKAS VEĆI: Kostas trojkom u poslednjoj sekundi doveo Oli na korak od fajnal-fora (VIDEO)

Sjajni Grk.

Košarkaši Olimpijakosa poveli su sa 2:1 u četrvtfinalnoj seriji Evrolige protiv Fenerbahčea.

Grčki tim je u gostima slavio (71:72) i u petak od 19:45 na istom mestu će imati priliku da obezbedi mesto među četiri najbolje ekipe Evrope.

Imali su izabranici Dimitrisa Itudisa prednost od samog starta meča, ona je dostizala i plus 11, ali poslednja deonica nam je donela pravu dramu.

.@NIGEL_HAYES gets it in at the buzzer 🚨 #7DAYSMagicMoment >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/f3zesYiTSV

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 3, 2023

Stali su domaći sredinom tog kvartala i dozvolili gostima da potpuno preokrenu rezultat, a posle trojke Vezenkova i dođu do 60:64.

Ipak, usledio je odgovor Fenera i serija 9:2 im je ponovo vratila vođstvo. Vezenkov je trojkom na minut do kraja vratio rezultatski egal. Dorsi je nakon tajm-auta uzeo jedan jako loš šut, ali na njegovu sreću spetljali su se gosti i lopta je ponovo bila u rukama domaćih.

Marko Gudurić je preuzeo odgovornost i pogodio sa poludistance za erupciju u Ulker areni. Na satu su ostale tri sekunde.

Što je bilo dovoljno za Kostasa Slukasa, koji je pogodio za tri i rastužio bivši klub.

U timu Jorgosa Barcokasa, Slukas je imao 25, a Vezenkov 17 poena. Tajler Dorsi je bio najefikasniji kod Fenera sa 21. poenom. Marko Gudurić je meč završio sa četiri poena.

Pobednik ove serije ide na boljeg iz duela Monaka i Makabija, tamo su Kneževi u prednosti posle tri utakmice.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.