GROM IZ VEDRA NEBA: Zvezda u pregovorima sa NOVIM TRENEROM! Milojević već bivši (FOTO DOKAZ)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 11:25

GROM IZ VEDRA NEBA: Zvezda u pregovorima sa NOVIM TRENEROM! Milojević već bivši (FOTO DOKAZ)

Izraelci pišu da je sve dogovoreno...

Aktuelni šampion Srbije u fudbalu, beogradska Crvena zvezda sigurnim korakom gazi ka novoj tituli u nizu i direktnom plasmanu u Ligu šampiona, a povratak u evropsku elitu mogla bi da dočeka sa novim trenerom.

Naime, kako izraelski sajt One.co.il saznaje crveno-beli su načelno dogovorili saradnju sa izraelskim stručnjako Barakom Baharom, strategom Makabija iz Haife, koji je letos Zvezdu eliminisao u plej-ofu za Ligu šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tamošnji mediji tvrde da šampion Srbije već nekoliko nedelja pregovara sa 43-godišnjim trenerom, a priču potrekpljuje i dokazima.

Naime, Zvezdino rukovodstvo je ove nedelje i dolazilo u Izrael, pa su ih tamo sačekali fotografi pomenutog sajta. Na večeri sa Baharom uslikani su tehnički direktor Marko Petrović, šef skautinga Marko Marin i sportski direktor Mitar Mrkela.

https://t.co/E2oE2hHGpy

— ONE (@ONE_CO_IL) March 29, 2023

One.co.il podseća da Baharov ugovor sa Makabijem važi i za sledeću sezonu, ali da gazda kluba Jakub Šahar nikada nije pravio probleme nikome ko je dobio priliku da se okuša u izazovnijim evropskim klubovima.

Ništa još nije potpisano, mada Izraelci tvrde: Barak Bahar je načelno prihvatio da od leta preuzme funkciju šefa stručnog štaba Crvene zvezde. Funkciju koja je trenutno u rukama srpskog trenera Miloša Milojevića.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.