GROM IZ VEDRA NEBA: Otkaz Obradoviću! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROM IZ VEDRA NEBA: Otkaz Obradoviću! (FOTO)

Raskinut ugovor

Košarkaški klub Lokomotiva iz Kubanja danas je raskinuo ugovor sa srpskim trenerom Sašom Obradovićem. Lokosi su poraženi od Albe u Evrkupu, a zatim je usledio poraz od Kaleva u VTB ligi.

SVE SU MU ZABORAVILI: Navijači Mančestera TERAJU Matića sa Old Traforda. Evo kao im se ZAMERIO (FOTO)

Čelnici kluba su, navodno, nezadovoljni rezultatima u domaćem šampionatu odlučili da okončaju saradnju sa Obradovićem koji ih je sa uspehom predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 2016. godine.

⚠ Lokomotiv Kuban and head coach Saša Obradović terminated the contract.

We thank Saša for his work and the results the team achieved under his guidance. We wish him all the best in his future career. #Lokofamily will never forget you! pic.twitter.com/IhrZIHmFNc

— LOKO ЛокомотивКубань (@lokobasket) November 4, 2018

 – Zahvaljujemo se Saši na njegovom radu i na rezultatima koje je ostvario tokom svog boravka u klubu. Želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri. ,,Loko porodica” te nikada neće zaboraviti – stoji u saopštenju Lokomotive iz Kubanja.

Ruski klub ima skor od 4-1 u Evrokupu, dok je u VTB ligi nešto lošiji – tri pobede i dva poraza.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.