GROM IZ VEDRA NEBA: Dragan Stojković doneo VRLO ČUDNU odluku istog dana kad je objavio spisak

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 20:01

GROM IZ VEDRA NEBA: Dragan Stojković doneo VRLO ČUDNU odluku istog dana kad je objavio spisak

Dodao je još jednog igrača, a nije odstranio nikoga.

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, objavio je spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve sa Rusijom i Kiprom.

Na inicijalnom spisku koji je objavljen u popodnevnim časovima u ponedeljak nije bilo igrača Srđana Babića, ali kako prenosi Sportklub, on je ipak naknadno pozvan.

Isti izvor napominje da niko od igrača nije zvanično otkazao poziv, što je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po sebi iznenađenje, pa se ne zna tačan razlog zašto je nekadašnji štoper Crvene zvezde dobio naknadni poziv.

Na štoperskim pozicijama, selektor može da računa i na Nikolu Milenkovića, Erhana Mašovića, Strahinju Erakovića, Matiju Nastasića i Strahinju Pavlovića.

Trenutni igrač Spartaka iz Moskve je do sada igrao sedam puta za nacionalnu selekciju, svaki put dok je na klupi Piksi.

Srpsku reprezentaciju u martu očekuju dve prijateljske utakmice. Gostovanje u Rusiji zakazano je za 21. mart, dok četiri dana kasnije sledi susret sa Kiprom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.