GROF PRED BANKROTOM? Božović se javio iz karantina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROF PRED BANKROTOM? Božović se javio iz karantina!

Došli crni dani?

Ruski mediji preneli su informaciju da bi tamošnji klub Krila Sovjetov, koji sa klupe predvodi Miodrag Grof Božović, mogao da ode u bankrot.

Navodno, tim iz Samare nalazi se u finansijskim problemima zbog pandemije koronavirusa i prekida prvenstva. Iz uprave su ubrzo demantovali celu priču.

- Ako je prvoaprilska šala, onda je neuspešna, a ako nije, mediji bi morali da budu profesionalniji - rekli su iz kluba.

Igrači i treneri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u izolaciji, a Grof Božović otkriva kako provodi dane.

- Radim vežbe, gledam serije i filmove, čitam Koelja i Hemingveja - kratak je bio Božović.

Pre prekida ruske Premijer lige, Krila Sovjetov je zauzimao pretposlednju poziciju sa 22 osvojena boda iz isto toliko mečeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.