Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 08:41

GROBARI U DELIRIJUMU: Obradović dobija NAJVEĆE MOGUĆE POJAČANJE!

I to već danas...

KK Partizan igra na Superkupu ABA lige, a pripremni turnir koji se igra u Podgorici počinje protiv Mege u ponedeljak od 15 časova. Ono što su sjajne vesti za tim Željka Obradovića je da će se u sastavu za taj meč naći i heroj Srbije, Aleksa Avramović.

On je dobio zasluženi odmor posle Mundobasketa tokom kog je posetio rodni Čačak, ali neće previše odmarati, pa ćemo ga već u ponedeljak videti na delu.

Srebrni košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Manile je posle kraćeg odmora odlučio da se priključi svojim saigračima na turniru koji se igra u Podgorici.

Međutim, ostaje da se vidi kolika ga minutaža čeka posle napornog leta sa „Orlovima“.

A veliku popularnost uživa borbeni bek po povratku u Srbiju.

Podsetimo, protekloj sezoni u Evroligi Avramović je u proseku beležio 6,3 poena, 1,9 skokova i 1,3 asistencije. Partizan na ABA Superkupu od 15 časova igrs protiv Mege u četvrtfinalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.