GROBARI SU OVO ŽELELI DA ČUJU: Dva MILJENIKA kandidati za naslednika Stanojevića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 16:36

GROBARI SU OVO ŽELELI DA ČUJU: Dva MILJENIKA kandidati za naslednika Stanojevića (FOTO)

Ko će na užarenu klupu?

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zvezde u finalu Kupa i tako su treću godinu za redom ostali bez ijednog trofeja.

Pored toga klub je neposredno posle utakmice napustio i trener ekipe Aleksandar Stanojević. Temperamentni stručnjak je istakao da je odluku doneo već ranije posle izgubljene šanse za osvajanjem titule šampiona države.

Odmah nakon ostavke počele su spekulacije o potencijalnim naslednicima Stanojveića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada su isplivala dva nova imena. Prema saznajima Mozzartsport potencijalne mete su Marko Nikolić i Vladimir Ivić.

Pozitivna stvar je što su obojica trenutno bez angažmana, ipak Nikolić ima pozive da se vrati u Rusiju gde je ostavio sjajan utisak vodeći moskovsku Lokomotivu, opet se pominju klubovi od imena, tradicije i ugleda, dok s druge strane sam Nikolić ima ambiciju da se okuša i u „Ligama petice“, čeka da mu se otvore opcije u jakim prvenstvima.

Sa druge strane, Ivić je imao ponude moskovskog CSKA koji je bio zainteresovan i za Nikolića, a pominje se i Makabi Tel Aviv gde bi Ivić stigao kao zamena za Mladena Krstajića.

Međutim, Partizan bi novog trenera trebalo da dobije u toku sledeće sedmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.