GROBARI SE OPROSTILI OD MIŠE TUMBASA: Spektakularan poslednji pozdrav legendarnom navijaču! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 23:17

GROBARI SE OPROSTILI OD MIŠE TUMBASA: Spektakularan poslednji pozdrav legendarnom navijaču! (VIDEO)

Odali mu počast.

Danas je na Groblju Orlovača sahranjen veliki navijaču Partizana Miroslavu Gajiću, poznatiji kao Miša Tumbas. Pošto je na snazi zabrana masovnijeg okupljanja zbog korona virusa, popularni Grobari su se dosetili kako da isprate legendu.

Naime, oni su 22 sata izašli na svoje terase i  paljenjem baklji, upaljača,šibica baterijskih lampi, odali počast na originalan način.

Prelep gest  navijača crno belih, a čovek koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj život posvetio Partizanu ovakav ispraćaj je i više nego zaslužio .

#misatumbas #miroslavgajic pic.twitter.com/mgQMFyVFxa

— Aleksandar (@JutarnjaSova) April 9, 2020

Pocivaj u miru dobri moj #MisaTumbas pic.twitter.com/QFAmOZaQdY

— Pravi NeNekiDrugi (@PraviNeNekiDrug) April 9, 2020

Nažalost, zbog pandemije i protokola koji mora da se ispoštuje, poslednjem ispraćaju je prisustvovalo desetak osoba, među kojima i ljudi iz Partizana, kluba koji je na sebe preuzeo organizaciju i troškove sahrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.