GROBARI ODUŠEVLJENI: Suma vredno trenira i nedeljom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI ODUŠEVLJENI: Suma vredno trenira i nedeljom! (VIDEO)

Procurilo.

Sejduba Suma, ofanzivni vezista Partizana, vredno radi u karantinu, po uputstvima stručnog štaba Partizane, što će sigurno obradovati Grobare pred potencijalni nastavak Superlige Srbije.

Gvinejac očigledno želi da spremno dočeka nastavak fudbalske sezone, kada prođe opasnost od pandemije korona virusa, a kako to izgleda možete pogledati u video snimku koji je podelio klub iz Humske na Instagramu.

Nedelja bi trebala da je dan za odmor, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako smo u #samoizolacija možete uraditi trening sa Sejduba Sumom. Ako ste početnik, nešto lakše treninge imate na našem YouTube. com/fkpartizanbeograd💪 #vezbajmokodkuće #stayathome #ostanimokodkuce #fkpartizan #crnobelaporodica

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 29. Мар 2020. у 6:08 PDT

Podsetimo, crno-beli zaostaju 11 bodova za vodećom Crvenom zvezdom na tabeli Superlige Srbije, a uspeli su i da obezbede plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga fudbalera PSŽ-a Maura

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.