GROBARI MESEC DANA ČEKAJU NA OVO: Oglasio se Dragić, više nema dileme gde će igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 11:12

GROBARI MESEC DANA ČEKAJU NA OVO: Oglasio se Dragić, više nema dileme gde će igrati sledeće sezone

Sve će biti poznato za koji dan.

Slovenački košarkaš Goran Dragić izjavio je danas da bi voleo da se vrati u Majami, ali je dodao da još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru, prenosi Basketnjuz. Dragić (37) je za Majami igrao od 2015. do 2021. godine.

- Glavna želja mi je da se vratim u Majami. Svi sada čekaju da Damijan Lilard odluči gde će da nastavi karijeru. Kada to bude poznato, otvoriće se prostor i za ostale igrače. Razgovaram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa nekoliko klubova, ali dosta toga će biti poznato za nekoliko dana kada vest bude objavljena - izjavio je Dragić za Siol.net.

Goran Dragic revealed his desired landing spot this summer 👀 pic.twitter.com/iAhHHExzh4

— BasketNews (@BasketNews_com) July 14, 2023

Dragić je podsetio da njegova deca idu u školu u Majamiju.

- Tamo sam proveo najboljih sedam godina u karijeri, mislim da bi povratak u Majami bio šlag na torti. Neophodno je shvatiti da je NBA biznis i da se samo na kraju računaju rezultati. Majami je imao fenomenalnu sezonu, stigli su do finala NBA lige, a već su promenili pola tima. Danas možete da igrate za Majami, a već sutra ste u Memfis. To je tako - istakao je slovenački košarkaš i dodao da je spreman za narednu sezonu.

Dragić je pored Majamija igrao za Slovan, Mursiju, Olimpiju, Finiks, Hjuston, Baskoniju, Toronto, Bruklin, Čikago i Milvoki.

Slovenac je bio u Areni u toku finane serija ABA lige. Dragić se bar po društvenim mrežama pominjao kao pojačanje Partizana, ali posle ovih izjava, šanse da dođe u Humsku su veoma male.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.