GROBARI GA CELO LETO ZVALI: Dragić došao da gleda Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 20:38

GROBARI GA CELO LETO ZVALI: Dragić došao da gleda Zvezdu

Ipak kraj karijere.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju ekipi Cedevita Olimpije u Ljubljani, a na meču je bio viđen slovenački reprezentativac Goran Dragić.

Osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, došao na ovaj meč kako bi dao podršku svom bratu Zoranu Dragiću, koji je igrao za domaće.

Dobar deo ovog leta Goran Dragić se dovodio u priču sa Partizanom, ali na kraju je samo najavljena njegova penzija.

😎 @Goran_Dragic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << enjoying retirement at home in Ljubljana watching @KKCedOL take on @kkcrvenazvezda

It's always a pleasure seeing you, thank you for all the legendary basketball moments throughout your amazing career 🏀👏#ABALiga pic.twitter.com/OwXtVKhGzS

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) January 6, 2024

U svojoj karijeri je nastupao za veliki broj timova, a u NBA je prošao kroz Finiks, Majami, Toronto, Bruklin, Čikago i Milvoki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.