GROBARI ĆE MORATI JOŠ DA SAČEKAJU: Evo kada se Avramović vraća na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2023, 11:31

GROBARI ĆE MORATI JOŠ DA SAČEKAJU: Evo kada se Avramović vraća na teren

Na zasluženom je odmoru.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović preskočiće ABA Superkup u Podgorici koji je na programu od 18. septembra.

Plejmejker je leto proveo u dresu reprezetnacije Srbije sa kojom je stigao do srebrne medalje na Svetskom prvenstvu, pa je sada na zasluženom odmoru.

- Traju pregovori sa Željkom. Šalim se. Imam dogovor. Odmoriću par dana. Idem u Čačak, ne mogu bez mog Čačka. Posle toga se priključujem. Jedva čekam. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Idemo u nove pobede - otkrio je Aleksa za klupsku televiziju.

Avramović je bio pravo otkrovenje na Mundobasketu, odigrao je izvanredno prvenstvo, a sve je krunisano spektakularnim dočekom na balkonu Gradske skupštine u Beogradu.

- Znam gde sam, ali nisu se slegli utisci, emocije i dalje traju. Jako sam srećan šta smo uradili za Srbiju i zbog ispunjenja tih dečačkih snova. Trebaće mi malo vremena da se slegnu utisci i da se odmorim. Pamtiće se ovo ceo život - dodao je Avramović.

Čačanin će se ekipi priključiti po povratku u Beograd sa turnira u Podgorici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.