GROBARE OVO NAJVIŠE ZANIMA: Ultrazvuk sve otkrio, evo kakvo je stanje povrede Mateusa Saldanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 17:51

GROBARE OVO NAJVIŠE ZANIMA: Ultrazvuk sve otkrio, evo kakvo je stanje povrede Mateusa Saldanje

Brazilac mora da izađe iz igre na utakmici protiv IMT-a.

Odigrao je Partizan veoma dobru utakmicu protiv IMT-a, postigao pet golova, slavio ubedljivu pobedu i zadržao lidersku poziciju na tabeli Superlige.

Međutim, nije navijačima crno-belih bilo puno srce kad su napuštali stadion u Humskoj. Svi su bili zabrinuti zbog povrede najboljeg strelca Mateusa Saldanje.

Brazilac je posle samo pola sata igre morao zbog povrede da izađe iz igre i svoje mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ustupi Nemanji Nikoliću.

Ipak, odmah posle meča progonoze su bile ohrabrujuće, a jučerašnji ultrazvuk je pokazao da ne postoji veće oštećenje mišića.

Magnetna rezonanca bi trebalo da potvrdi da ozbiljniji problem ne postoji, iako Brazilac i dalje povremeno oseća bolove tako da je još uvek neizvesno da li će trener Igor Duljaj moći da računa njega na predstojećem gostovanju u Surdilici.

Saldanja ove sezone ima učinak od 15 golova i četiri asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.