GRIZMAN JE PROŠLOST: Atletiko NAŠAO novog napadača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRIZMAN JE PROŠLOST: Atletiko NAŠAO novog napadača!

Vraća se kući.

Završena je misija Hamesa Rodrigeza u Realu. Kolumbijski napadač, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Bajernu iz Minhena, napustiće "Santjago Bernabeu", ali neće otići iz Madrida.

Naime, kako prenosi španska "Marka", gradski rival Atletiko želi Kolumbijca u svojim redovima. Jedan od najboljih igrača Mondijala u Brazilu 2014. godine, već dve godine je stanovnik Minhena, vratio se u Real, ali su Galaktikosi odlučili da ne aktiviraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkupnu klauzulu.

#LaLiga 🚨 Atlético de Madrid será el destino de James Rodríguez 🔥 https://t.co/RMNHKBcvas pic.twitter.com/tNXskilklw

— Meridiano (@MeridianoTV) July 14, 2019

Rodrigez je bio viđen kao novi igrač Napolija, međutim, fudbaler je promenio mišljenje i namerava da obuče dres Atletika. Ovakvu odluku Jorgandžija, ubrzala je i odluka Antoana Grizmana da pojača Barselonu.

Podsetimo, klub koji sa klupe vodi Dijego Simeone već je otkupio ugovor Alvara Morate, koji će i narednu sezonu provesti na "Vanda Metropolitan" stadionu.

BONUS GALERIJA

Pogledaje još slika sa finala u Londonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.