GRIN: Pored Karija, nema težeg igrača za čuvanje od Jokića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 13:47

GRIN: Pored Karija, nema težeg igrača za čuvanje od Jokića

Košarkaš Ratnika u superlativu pričao o srpskom centru.

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin izjavio je danas da pored Stefa Karija, nema težeg igrača za čuvanje zonskom odbranom od Nikole Jokića u NBA ligi, prenosi Mocartsport. Denver nagetsi, predvođeni Nikolom Jokićem koji je upisao novi tripl-dabl, savladali su ekipu Majami hita 104:93 u prvoj utakmici velikog finala NBA lige.

 - Zona funkcioniše kada Denver ne šutira dobro. Tako da, u prvoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finala je završavala posao do određene mere, ali kada sve ostalo propadne, oni mogu samo da bace loptu Jokiću u reketu. Odbrana mora da se skupi, jer ako to ne uradi, on će pogoditi taj šut sa 70 odsto uspešnosti. A ako se skupi ili malo pretera u preuzimanju Jokića, svi znamo da će on napraviti pravi potez - istakao je Grin.

Dodaje Grin da je Jokića teško čuvati zonskom odbranom.

 - Mislim da pored Stefa Karija, nema težeg igrača za čuvanje zonskom odbranom od Nikole Jokića u ligi. Stef će vas ugasiti šutevima, a Džoker će uvek naći rešenje, ima ludački osećaj, može da šutira ili ubaci flouter - zaključio je Grin.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.