GREJAM SKOT I VAR UNIŠTILI UTAKMICU: Totenhem savladao Brajton uz prvenac Gereta Bejla! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 23:51

GREJAM SKOT I VAR UNIŠTILI UTAKMICU: Totenhem savladao Brajton uz prvenac Gereta Bejla! (VIDEO)

Velšanin ponovo trese mreže.

Fudbaleri Totenhema pobedili su Brajton rezultatom 2:1 u sedmom kolu Premijer lige. Utakmicu u Londonu obeležile su dve stvari, prvi gol Gereta Bejla po povratku u ekipu "pevaca" i skandalozno suđenje Grejama Skota i arbitra iz VAR sobe.

Prvi gol pao je već u 13. minutu kada je Hari Kejn iskoristio najstrožu kaznu koju je sam iznudio. Odluka o jedanaestercu je u najmanju ruku bila diskutabilna, ali, kako kažu pravila, opravdana, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se kontakt na samoj liniji šesnaesterca smatra kontaktom unutar šesnaesterca.

U 23. minutu Leandro Trosar je pao u kaznenom prostoru Totenhema, ali je sudija odmahnuo rukom. Usledila je konsultacija sa VAR sobom, na usporenom snimku su se jasno videli elementi za penal, ali se odluka nije promenila.

Sledeća bitna i, naravno, sporna situacija desila se u 56. minutu. Tarik Lempti je bio strelac gola, ali je usledio protste igrača Totenhema, pa se ponovo konsultovala VAR soba, a sudija je i gledao snimak nekoliko minuta. Iako je bilo više nego očigledno da je načinjen čist faul nad Hojbjergom tokom akcije kod gola, sudija Skot je ostao nem.

U 73. minutu smo konačno videli "čist" gol, a ispostaviće se i poslednji na meču.

Odličan centaršut Serhija Reguljona iskoristio je povratnik u Totenhem Geret Bejl koji je po prvi put zatresao protivničku mrežu nakon što se krajem leta vratio u London.

Premijer liga, 7. kolo:

Nedelja:

Aston Vila – Sautempton 3:4 (0:3)

(Mings 62, Votkins 90+2 (p), Griliš 90+7 – Vestergard 20, Vord-Prauz 33, 45, Ings 58)

Njukasl – Everton 2:1 (0:0)

(Vilson 56p, 84 – Kalvert-Luin 91)

M. Junajted – Arsenal 0:1 (0:0)

(Obamejang 69p)

Totenhem – Brajton 2:1 (1:0)

(Kejn 12p, Bejl 73 – Lempti 56)

Subota:

Š. Junajted – M. Siti 0:1 (0:0)

(Voker 28)

Barnli – Čelsi 0:3 (0:1)

(Zijeh 26, Zuma 63, Verner 70)

Liverpul – Vest Hem 2:1 (1:1)

Salah 42p, Žota 85 – Fornals 10

Petak:

Vulverhempton – Kristal Palas 2:0 (2:0)

(Ait Nuri 17, Podens 27)

Ponedeljak:

18.30 Fulam – VBA

21.00 Lids – Lester

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.