GRBIĆ: Nadam se novom susretu sa Poljskom do kraja prvenstva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRBIĆ: Nadam se novom susretu sa Poljskom do kraja prvenstva (FOTO)

Orlovi dva puta igrali protiv nezgodnog rivala.

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Poljske 3:0 (28:26, 28:26, 25:22) ali su zahvaljujući broju poena ipak obezbedili plasman u polufinale.

SP TORINO: Poljaci ubedljivi protiv Orlova, ali Srbija je u polufinalu šampionata sveta! (FOTO)

SP U ODBOJCI: Amerikanci eliminisali Ruse

- U prvom setu smo imali dosta servis grešaka, ali i pored toga smo mogli taj deo igre da rešimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svoju korist. Bilo je mnogo prilika koje smo mogli da realizujemo u našu korist, ali u tome nismo uspeli. Iskreno, bilo je teško očekivati da ponovimo igru sa meča protiv Italije, i odbrambeno i energetski - rekao je selektor Nikola Grbić.

#VolleyballWchs #Torino

The match is over

🇵🇱Poland vs Serbia🇷🇸 3-0 (28-26, 28-26, 25-22) #VolleyMondiali18 @FIVBVolleyball @Torinovolley18 @ossrb @PolskaSiatkowka pic.twitter.com/GYIsEg5U0r

— Federvolley.it (@Federvolley) September 27, 2018

Orlovi su drugi put bili nemoćni protiv Poljaka na ovom SP.

- Evo, drugi put smo igrali protiv Poljaka kada je maltene sve bilo rešeno. Prvi put je to bilo kada smo se već kvalifikovali u drugu fazu, dok smo sad izgubili nakon što smo jednom nogom bili u polufinalu. Nadam se da ćemo se ponovo sastati, ovoga puta u borbi za medalju i uveren sam da će tada situacija na parketu biti znatno drugačija.

Srbija će u polufinalu igrati protiv Brazila ili SAD.

- Moramo mnogo bolje, ali smo mi uvek bili na vrhunskom nivou kada smo imali tu neizvesnost i "moranje". Nadam se da će ista situacija biti u polufinalu – izjavio je Grbić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.