GRAFIČAR PROPUSTIO DOBRU PRILIKU: Radnik izvuko remi za revanš

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 20:43

GRAFIČAR PROPUSTIO DOBRU PRILIKU: Radnik izvuko remi za revanš

Druga utakmica na programu 4. juna.

Fudbaleri Grafičara i Radnika iz Surdulice odigrali su 1:1 (0:0) u meču polufinala baraža za popunu Mozzart bet Superlige. Grafičar je bio bliži pobedi, ali asu gosti iz Surdulice u finišu stigli do remija kojim im daje dobre šanse za revanš koji je na programu 4. juna.

U prvih 45 minuta igre nije bilo mnogo uzbuđenja, a sve najzanmljivije doigodilo se u drugom poluvremenu. Grafičar je do vođstva stigao u 64. minutu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dugu loptu upućenu sa centra, Pavle Ivelja uspeo da smesti u mrežu posle loše reakcije Abubakara. Ivelja je imao još jednu odličnu priliku u 75. minutu, iz okreta je šutirao sa desne strane, ali je golman Radnika dobro reagovao.

Radnik je pokušao da stigne do gola i gostima je to pošlo za rukom u 87. minutu. Izveli su gosti 15. korner na meču, Rustemović je dobro centrirao, a najviši u skoku bio je Ranko Jokić i glavom postigao gol za konačnih 1:1.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.