GRAĐANI SE POJAČAVAJU: Siti ponudio 25 miliona funti za Bonija

Izvor: Kurir, 02.Jan.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAĐANI SE POJAČAVAJU: Siti ponudio 25 miliona funti za Bonija

MANČESTER - Šampion Engleske Mančester Siti ponudio je 25 miliona funti za transfer fudbalera Svonsija Vilfrida Bonija, prenosi danas Dejli Mejl.

Predsednik velškog kluba Hou Dženkins izjavio je da će klub saslušati sve ponude za napadača iz Obale Slonovače i da su pregovori sa Sitijem započeti, ali i da postoji interesovanje madridskog Reala.

Menadžer "građana" Manuel Pelegrini kao prioritet u januarskom prelaznom roku označio je dovođenje napadača, pošto ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mnogo problema sa povredama Stevana Jovetića, Serhija Aguera i Edina Džeka.

Siti se okrenuo dovođenju Bonija iako zbog finansijskog fer-pleja neće imati pravo nastupa u Ligi šampiona, pošto je madridski Atletiko odbio ponudu za Marija Mandžukića.

Boni je ove sezone za "labudove" u Premijer ligi postigao osam golova na 19 utakmica.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.