GOTOVO! Rojs ostaje u Dortmundu do 2019. godine!

Izvor: Press, 10.Feb.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO! Rojs ostaje u Dortmundu do 2019. godine!

Time je i definitivno odstranjena izlazna klauzula iz prethodnog ugovora, koja je iznosila tek nešto manje od 30.000.000 evra
Marko Rojs ostaje kod kuće! To je definitivno i zvanično - najbolji igrač Milionera je, baš kao što je najavljeno, produžio saradnju sa ekipom u kojoj je postao jedan od najboljih vezista sveta, i to do juna 2019. godine! 
Time ne samo da je oduševio armiju navijača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << već je i definitivno uklonjena izlazna klauzula iz njegovog prethodnog ugovora sa Dortmundom, koja je iznosila nešto manje od 30.000.000 evra! Sada će Čelsi, madridski Real i Mančester junajted morati da slome kasu i donesu džakove para ako ikada budu želeli da Rojsa privole svom jatu...

„Nijednog trenutka nismo dozvolili da se vodimo čistim spekulacijama, a mi smo iskoristili našu šansu da produžimo saradnju sa ovim izvanrednim igračem“, poručio je izvršni direktor Hans Joakim Vacke.
„On može da uobliči jednu eru Dortmunda, kao što je to svojevremeno uradio Uve Zeler u Hamburgu ili Stiven Džerard u Liverpulu. Marko je odlučio da ostane ovde, uprkos sportskoj krizi u kojoj se Dortmund nalazi i pokazao je da je jako ponosan na dres koji nosi, uprkos svemu“.
Nedugo zatim obratio se i sportski direktor Milionera Mihael Zorc, koji smatra da je Dortmund uradio veliku stvar.
"Marko Rojs može da promeni svet sa bilo kojim velikim klubom! Ali, on je pokazao da njegovo srce kuca za rodni grad i klub kad je doneo ovakvu odluku.
On je vrlo važan deo budućnosti našeg kluba", poručio je Zorc, a odmah zatim svoje oduševljenje istakao je iRojs:
"Jako sam srećan razvojem situacije i time što sam odlučio da ostanem u Dortmundu. Ovo je moja kuća, moj klub. Mnogo se radujem svim budućim akcijama u ovom fantastičnom klubu, sa neverovatnim navijačima. Mnogo je posla pred nama, a ja želim da 'grizem' do kraja".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ljubav za ljubav, a fudbal se igra za novac: Rojs dobio 40.000.000 evra da bi ostao u Dortmundu!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2015, 11:21

S platom od 10.000.000 po sezoni najbolji fudbaler Milionera stao uz rame najvećim zvezdama Bajerna..Ljubav za ljubav, a fudbal se igra za novac! Veliki. Polako se stišava euforija oko produžetka ugovora Marka Rojsa i Borusije, a na videlo izlaze neke činjenice. Navijači Milionera svakako su presrećni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.