GOTOVO! Rodžers dobio otkaz, stiže Klop!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO! Rodžers dobio otkaz, stiže Klop!

Liverpul smenio trenera

Ono što se danima čekalo i što se najavljivalo, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu: Brendan Rodžers nije više trener Liverpula!  Presudio mu je remi protiv Evertona u gradskom derbiju.

Samo jedna pobeda u prethodnih devet mečeva je bilo nešto preko čega Liverpulovo rukovodstvo nije moglo da pređe i usledilo je otpuštanje stručnjaka iz Severne Irske. Klub je u zvaničnom saopštenju poslao standardnu poruku za ove situacije. Zahvalili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su se Rodžersu na saradnji i divnim zajedničkim trenucima, poželeli mu sreću i izrazili verovanje da će ova teška odluka pozitivno uticati na ekipu.

Poručili su i da još nisu našli zamenu za Rodžersa i da je potraga u toku. Još nema potvrde ko će ga naslediti, ali je samo jedan scenario realan - Jirgen Klop. Nemac već danima figurira kao kandidat za klupu Liverpula, prema nezvaničnim infroimacijama kontakti su odavno uspostavljeni i dogovor je praktično postignut.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO - Rodžersu otkaz!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2015

Definitivno je, Brendan Rodžers je dobio otkaz nakon današnjeg meča sa Evertonom...Zvanično je, čelnici Liverpula su odlučili da nakon današnjeg nerešenog rezultata protiv Evertona Brendan Rodžers dobije otkaz...Nije blistao u prethodnoj sezoni ovaj trener koji je umalo osvojio titulu u sezoni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.