GOTOVO: Marez odlučio gde će da igra!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO: Marez odlučio gde će da igra!

Završila se jedna od dužih tranfer sapunica ovog leta, a epilog će obradovati sve navijače aktuelnog šampiona Engleske

Navijači Lestera konačno mogu malo da odahnu! Najbolji fudbaler Premijer lige prošle sezone Rijad Marez konačno je produžio ugovor sa šampionom Engleske i to do juna 2020. godine.

Na taj način završila se jedna od najdužih transfer sapunica u ovom prelaznom roku. Za alžirskog fudbalera zainteresovani su bili mnogi klubovi, pre svih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Čelsi i Arsenal.

Postoji i jedna zanimljivost u vezi sa ovim ugovorom - britanska televizija Skaj navodi da u njemu ne postoji fiksirana klauzula o visini obeštećenja.

Marez je u Lester došao u januaru 2014. godine, a do sada je za Lisice odigrao 92 utakmice i postigao 26 golova.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Marez ostaje u Lesteru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2016, 10:15

Fudbaler Lestera Rijad Marez produžio je ugovor do 2020. godine i na taj način prekinuo spekulacije oko odlaska, objavio je šampion Engleske...Alžirac iza sebe ima sjajnu prošlu sezonu, gde je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Premijer lige, posle čega je privukao veliku pažnju Barselone,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.