GOTOVO: Makeda potpisao - kraj sage!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2020, 23:37

GOTOVO: Makeda potpisao - kraj sage!

Prelomio...

Nedeljama je trajala sapunica, da li će italijanski fudbaler Federiko Makeda da pojača Crvenu zvezdu ili ne. Sada je to konačno okončano, pošto je nekadašnji napadač Mančester junajteda potpisao novi ugovor sa Panatinaikosom.

Scenario kakvom se gotovo niko nije nadao. Atinjani su želeli da ga prodaju, tražili su 1.000.000 evra za obeštećenje, a pored Zvezde zainteresovani su bili i pojedini azijski klubovi.

Makeda se čak i dogovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Zvezdom oko primanja, ali čelnici crveno-belih nisu uspeli da "obore" cenu obeštećenja. Panatinaikos je bio istrajan i Beograđani su na kraju odustali.

Kada je Italijan shvatio da od tog transfera nema ništa, ponovo je seo da pregovara sa čelnicima Panatinaikosa. U četvrtak uveče iz Grčke je MaxBet sport dobio potvrdu, Makeda je potpisao novi ugovor.

On će važiti do leta 2023. godine. Napadaču su zagarantovana bolja primanja, i to duplo. Bilo je to dovoljno Makedi da ostane u Atini, u kojoj se nalazi već dve godine. Crvena zvezda će novog centarfora morati da potraži na nekoj drugoj adresi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.