GOTOVO JE: Posle pretnji SMRĆU, bivši igrač Zvezde odlučio da NAPUSTI klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 18:55

GOTOVO JE: Posle pretnji SMRĆU, bivši igrač Zvezde odlučio da NAPUSTI klub!

Drugačije nije moglo.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić u narednoj sezoni neće braniti boje Sparte iz Praga!

Mančester Junajted je obezbedio Ligu šampiona, a Lester je porazom kod kuće od Njukasla zakomplikovao sebi situaciju, pa mu je večerašnje (19.00) gostovanje na Old Trafordu vrlo važno. Kvota na Junajted je 2,50, na Lester 2,90, na iks 3,25, dok je kvota na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Lester.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Menadžer krilnog fudbalera Igor Gluščević objavio je da Plavšić ne želi da prihvati novi ugovor.

- Plavšić od 30. juna nije više igrač Sparte - zaključeno je u razgovoru dve strane.

U međuvremenu je bivši igrač Crvene zvezde dobijao pretnje smrću od strane navijača Sparte, verovatno zbog lažnih vesti da je započeo pregovore sa njihovim najvećim rivalom, Slavijom iz Praga.

Podsetimo, Srđan Plavšić je to nedavno demantovao na društvenim mrežama:

- Pozdrav za navijače! Hoću da vam kažem da nisam potpisao ugovor sa Slavijom, niti sam pregovarao o bilo kakvim ponudama sa njima. Trenutno pregovaram sa Spartom oko mogućeg produžetka saradnje. Hvala vam na podršci - napisao je Plavšić na Instagramu tada, ali na kraju dogovor o produžetku ugovora nije postignut.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.