Izvor: HotSport.rs, 21.Jul.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO JE: ‘Pala’ nova promocija u Ljutice Bogdana, druga danas! (VIDEO)

Po drugi put danas, potpisan je novi fudbaler u prostorijama crveno-belih.
Posle Milana Rodića, klub je pojačao i Nemanja Radonjić.
Kako je HotSport prvi najavio posle višemesečnih pregovora je dogovoren prelazak talentovanog igrača koji je proteklu sezonu proveo u Čukaričkom. Iako je posao Zvezdi umalo pokvario Ivan Vukomanović koji je želeo da Nemanju Radonjića odvede u Bratislavu, Sloavn, crveno-beli su ipak danas dobili još jednog igrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Prema prvim saznanjima Radonjić bi u Ljutice Bogdana trebalo da provede narednih četiri godina, nakon što je kao Romin igrač, gde nije dobio šansu, bio pozajmljivan Empoliju i timu sa Banovog brda.

The post GOTOVO JE: ‘Pala’ nova promocija u Ljutice Bogdana, druga danas! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

I dok sam bio u Partizanu maštao sam o Zvezdi (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2017, 07:12

U petak je Zvezda dobila tri nova igrača, golmana Milana Borjana, levog beka Milana Rodića i napadača Nemanju Radonjića...Doskorašnji fudbaler Čukaričkog bio je vezan ugovoro sa Romom, ali je raskinuo i posle nekoliko godina čekanja, obreo se u klubu za koje kuca njegovo srce. On je prošao kompletnu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.