SADA JE I ZVANIČNO: Ljubimac Grobara obukao DRES novog KLUBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 18:04

SADA JE I ZVANIČNO: Ljubimac Grobara obukao DRES novog KLUBA!

Odradio prvi trening.

Sada već bivši defanzivac Partizana Strahinja Pavlović odradio je danas svoj prvi trening sa svojim novim klubom - Monakom.

Još tokom prošle sezone, tada Partizanov štoper je dogovorio transfer oko prelaska u Francusku, a njegov zvanični dolazak u Kneževinu dogovoren je da se obavi po završetku Superlige Srbije.

🔛 Premier entrainement au CE pour Pavlovic 🇷🇸 pic.twitter.com/UTvlCVX1oC

— AS Monaco 🇲🇨 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@AS_Monaco) July 21, 2020

Monako je na zvaničnom sajtu objavio slike sa treninga, na kojima se vidi da je Pavlović već obavio kratak razgovor sa novim trenerom Kneževa Hrvatom Nikom Kovačem, koji je imenovan za šefa stručnog štaba u ponedeljak.

Svoj poslednji meč u crno-belom dresu, talentovani štoper odigrao je u finalu Kupa Srbije u Nišu gde je spektakularnim makazicama doneo produžetak svom timu. Na kraju, Partizan ipak nije došao do trofeja, pa je biser omladinske škole Parnog valjka bez pehara otišao u Evropu na novo dokazivanje!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.