GOTOVE KVALIFIKACIJE: Remi Orlića za kraj

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVE KVALIFIKACIJE: Remi Orlića za kraj

Srbija i Jermenija u Novom Sadu odigrale 0:0.

Odavno je mlada reprezentacija Srbije izborila plasman na Evropsko prvenstvo koje će narednog leta organizovati Italija i San Marino. To će biti 11. učešće naših mladih fudbalera na najvećoj kontinentalnoj smotri, a u poslednjem meču protiv Jermenije Orlići su odigrali nerešeno 0:0.

PRIJOVIĆ: Nisam Koperfild da dam gol za dva minuta

SKANDAL NAD SKANDALIMA: UEFA kažnjava Rumuniju zbog Kosova (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Srbija je odlično počela meč, a prilike su redompropuštali Zlatanović, Ilić i Mesarović, da bi poslednju priliku u prvom poluvrmeenu imao Đorđević. Selektor Goran Đorović je na ovom meču pružio priliku igračima koji su imali manju minutažu tokom kvalifikacija. Zlatanović je i na počtku drugog poluvremena imao priliku da postigne gol, ali nije bio precizan. Sledeći je priliku propustio Luka Jović, da bi i Šaponjić mogao da donese Srbiji vođstvo. Propustio je bivši igrač Partizana još jednu priliku u 90. minutu, kao i Jović u nadoknadi vremena, ali je ostalo 0:0.

RAFALNA PALJBA ZA SVE PARE! Legendarni trener brutalno isprozivao Sergeja! Šamar do šamara

Srbija je igrala u sastavu Rosić, Gajić, Stevanović, Ćalasan, Terzić, Ilić, Đorđević, Mesarović, Zlatanović, Šaponjić, Adžić, a igrali su još Lambulić, Jović i Jovanović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.