GOTOVA JE SEZONA: Teška povreda kolena desne noge Srbina iz Austrije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 15:49

GOTOVA JE SEZONA: Teška povreda kolena desne noge Srbina iz Austrije

Saopštio je klub.

Austrijski fudbalski reprezentativac Saša Kalajdžić doživeo je tešku povredu kolena desne noge i neće igrati do kraja sezone, saopštio je danas Ajntraht iz Frankfurta na zvaničnom sajtu.

- Kalajdžić je na jučerašnjem gostovanju Frajburgu (3:3) doživeo rupturu ukrštenih i bočnih ligamenata kolena desne noge i biće van terena na neodređeno vreme. Saši želimo dobro i brzo ozdravljenje - saopštio je Ajntraht, klub za koji Kalajdžić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrao kao pozajmljen igrač iz Vulverhemptona.

Kalajdžić (26) je odigrao samo tri meča za nemački klub u koji je došao 7. januara, a kako se dalje ističe, moraće na operaciju kolena i predstoji mu višemesečna pauza.

Zbog teške povrede i operacije Kalajdžić će najverovatnije preskočiti i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, gde je Austrija smeštena u grupu D sa Holandijom, Francuskom i pobednikom baraža staze A (Vels, Finska, Poljska ili Estonija).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.