Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOSPOĐO, ČUVAJTE SE ANE: Dama se obrukala na aerodromu, nije želela da se slika samo sa Švajnijem (FOTO)

Mada, ova gospođa najverovatnije nije bila ni svesna šta je propustila.
Izabranici Veljka Paunovića su krenuli put Toronta, a na aerodromu ih je zadesio simpatičan događaj.
Naime, nešto starija gospođa je prišla grupi fudbalera Čikaga i zamolila ih za fotografiju, dok je nemačkom vezisti pružila telefon uz želju da on fotografiše.
Očigledno ova gospođa nije bila svesna da pred sobom ima osvajaša Mundijala i jednu od najvećih zvezdi u američkom fudbalu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trenutno, ali to ni ne čudi toliko imajući u vidu da se ‘soker’ u velikoj meri ne prati u SAD, pogotovo inostrane lige.
Bastijan Švajnštajger je postupio kako dolikuje i ispunio želju ovoj gospođi, dok su se njegovi saigrači grohotom smejali.
This poor lady asked for a picture with the @ChicagoFire players…if she only knew Let’s get 3 2moro! ⚽️#cf97 pic.twitter.com/ei3JH9hrBE
— Eric Gehrig (@eGehrig16) April 21, 2017

The post GOSPOĐO, ČUVAJTE SE ANE: Dama se obrukala na aerodromu, nije želela da se slika samo sa Švajnijem (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.