Izvor: HotSport.rs, 17.Sep.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI U HUMSKOJ: Bakljade Delija i Grobara za početak spektakla, gde je Zvezdin grb na semaforu? (VIDEO)

Počeo je 152. večiti derbi u kome Crvena zvezda želi da poveća prednost u odnosu na Partizan, a crno-beli da se vrate na šest koraka minusa u odnosu na “ljutog” rivala.

Naravno, početak meča su obeležili Grobari i Delije. Prvo su navijači Crvene zvezde napravili “pirošou”, a potom i Grobari, evo kako je to izgledalo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << />  
#Partizan #CrvenaZvezda #Grobari #HotSport #PFC #Fans #VečitiDerbi
A video posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on Sep 17, 2016 at 9:07am PDT

Takođe, Grobari su na semaforu prekrili grb Crvene zvezde:
 
#Partizan #Grobari #PFC #HotSport #Fans #VečitiDerbi
A video posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on Sep 17, 2016 at 9:04am PDT


The post GORI U HUMSKOJ: Bakljade Delija i Grobara za početak spektakla, gde je Zvezdin grb na semaforu? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mora li ta bakljada? Ovako je počeo 152. derbi... (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2016

Očigledno, velike količine pirotehničkih sredstava unete su danas na stadion u Humskoj...Kada su ih gostujući navijači potrošili u ovolikoj meri već na startu meča, možemo samo da zamislimo koliko pirotehničkih sredstava ima u rukama domaćih, Partizanovih pristalica na Jugu...Dakle, bakljada...

Nastavak na Sportske.net...

ODLEPIĆETE! Orlando Blum objavio svoju tajnu seks traku! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2016, 09:35

Foto: Profimedia, AKM-GSI..Početkom avgusta, Orlando Blum je bio u centru pažnje kada je pokazao svoj penis, a sada je ponovo šokirao sve i objavio svoju tajnu seks traku...Orlando je prvo iznenadio sve kada je odlučio da svoj nalog na Instagramu, koji ima godinama, učini javnim....A potom je usledilo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.