GOREĆE MARAKANA I HUMSKA: Vest koju su decenijama ČEKALE Delije i Grobari! UEFA priprema REVOLUCIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 18:09

GOREĆE MARAKANA I HUMSKA: Vest koju su decenijama ČEKALE Delije i Grobari! UEFA priprema REVOLUCIJU

Iznenada.

Ako je verovati izveštajima koji upravo stižu od uvek dobro obaveštenih grčkih sportskih novinara, UEFA se sprema da uvede "malu revoluciju" u evropskim takmičenjima.

Atletiku večeras (21.00) u goste dolazi Liverpul, i biće to veoma ozbiljan ispit za odbranu domaćina, s pitanjem - kako uštopovati trio Salah - Mane - Firmino. Kvota na keca je 3,20, na iks 3,15, a na dvojku 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Liverpul.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Naime, “evropska kuća fudbala” sprema se da od narednog meseca pusti “pilot projekat” tokom kojeg će navijačima da bude dozvoljeno korišćenje pirotehničkih sredstava.

Ukoliko se to dogodi, nema sumnje da nas čekaju spektakli na Marakani i u Humskoj, čim ova ideja zaživi.

Godinama su Delije i Grobari čekali ovakvu odluku, a već su u prošlosti najtrofejniji srpski klubovi Crvena zvezda i Partizan kažnjavani zbog prestupa u ovakvom vidu navijanja. Sad to više neće biti slučaj, pod uslovom da “pilot projekat” stupi na snagu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.